O nama

Predstavništvo slovenačke firme “Mab Export” nalazi se u Beogradu/Krnjači, u ulici Zrenjaninski put br. 82Č. Sa svojim radom naša firma započela je, sada već davne 1992. godine. U ovih 27 godina postojanja stvoren je prepoznatljiv brend na našim prostorima.
Kao jedan od najznačajnijih distributerana teritoriji Srbije, Slovenije, BiH, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, kada su u pitanju stakla, mašine, alat i oprema za obradu stakla, izradu vitraža i termo stakla, firma “Mab Export” je osvojila poverenje velikog broja klijenata.

U ponudi firme “Mab Export” se nalaze:

  • mašine za obradu stakla (brušenje, fazetiranje, bušenje, sečenje, pranje stakla, kaljenje, laminiranje, …)
  • alat i oprema za obradu stakla
  • materijal za izradu termo stakla (aluminijumske lajsne, molekular, thiokol, silikoni, hot melt,…)
  • materijal i oprema za izradu vitraža (staklo, folije…)
  • okovi za staklo (tuš kabine, automati za vrata, nosači za staklo…)
  • razne vrste peći i materijala za savijanje i topljenje stakla
  • sve vrste stakla (float, parsol, laminirano staklo, reflektivna stakla, ornamenti, niskoemisiona stakla, satinirana stakla, itd itd)

Zahvaljujuci konstantnim inovacijama i proširenjem asortimana naših proizvoda, u mogućnosti smo da Vam izađemo u susret i ponudimo na jednom mestu sve ono sto se odnosi na staklo i staklarsku industriju. Tu, dakle, mislimo na: staklo, okove za staklo, alate, materijale i opremu za izradu vitraža i termo stakala…

Zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da možemo da Vam ponudimo sve, od najsitnijeg alata do najmodernijih mašina izuzetnog kvaliteta.

Zastupnici smo velikog broja renomiranih svetskih kompanija poput: Profilglass, Bavelloni, RCN, Thermix, Dip Tech, Tekno Kilns, Stefiglass, Sulak, Elephant, CMS, Albat + Wirsam, Nedex…

Mašine za obradu stakla, okovi, alat i oprema za staklo, najvišeg kvaliteta. Materijali i oprema za izradu vitraža i termo stakla, zavidnih performansi. Vaš najbolji izbor.

Firma “Mab Export” Krnjača, Beograd.